Ejer du en lastbil og trailer? Du skal bruge dette tilbehør.

2022-08-11

Bugsering kræver meget udstyr. Uanset om det er en enkelt-placeret vandscootertrailer eller en treakslet femhjulstrækker, er der et væld af tilbehør, der kommer sammen med en trækvogn, der alle arbejder sammen for at gøre arbejdet sikkert og sikkert.

 

Ting som låse, værktøj og splinter skal alle ind i dit leksikon, når du forbereder dig på at trække. Dette berører ikke engang selve traileren, som skal vedligeholdes.

 

Dette er nogle af vores foretrukne tilbehør til dem, der forbereder sig på at trække en trailer.

Låse


Et godt sæt låsebokse er afgørende for at sikre, at hvad end det er, du trækker, er låst. Du vil også gerne beskytte dit bugseringsudstyr.

 

Til dit egentlige træk vil et sæt stiftlåse som disse sørge for, at dit udstyr er sikkert.

 

For at holde trailere sikre, vil en hjullås eller en koblingslås begge fungere, og hver har fordele og ulemper. For at lette brugen foretrækker jeg en koblingsopsætning, selvom den i hjullåsens forsvar er den sikreste, da traileren simpelthen ikke vil bevæge sig nu, uanset hvordan den trækkes.

Træk


Det kan virke indlysende, men at få et ordentligt træk er det første skridt til sikker bugsering. Jeg foretrækker et hitch med en vis justerbarhed, da det gør det nemmere at trække flere trailere med en lille indsats. Dette trekugletræk fra B&W anhængertræk gør det nemt at justere dit lift til det sæt af egenskaber, du har brug for. Højden og kuglestørrelsen kan begge ændres hurtigt, mens en speciel stuvtilstand giver dig mulighed for at gemme bolden væk.

 

Hvis du kun har én trailer at trække, fungerer et fast anhængertræk fint, bare sørg for at den har den rigtige højde, så traileren sidder pænt og fladt bag på lastbilen.

 

Vores team skriver om ting, vi tror, ​​du vil kunne lide, og præsenterer dig for fantastiske produkter, tjenester og særlige tilbud.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy