Sådan virker træklåse

2022-09-16

Det er løbsdag på din lokale speedway, og du har gjort din motorcykel klar til noget højoktan knætræk. Din pickup truck trækker en trailer med motorcyklen sikret på toppen. Når du ankommer til banen, tager du af sted et stykke tid for at besøge nogle venner. Når du kommer tilbage, er din lastbil der, men traileren - og din motorcykel - er væk.

Intet ødelægger en god weekend med racerløb (eller en god weekend generelt) som at få stjålet hele din rig under næsen, men det kan ske. Heldigvis er der bugseringsudstyr til rådighed for at forhindre, at sådanne hændelser sker.

Træklåse er designet til at forhindre tyve i at stjæle din trailer. En træklås holder dit anhængertræk og modtageren sammen, indtil du låser det op, ofte med en nøgle. Disse låse forhindrer nogen i at løfte røret, og de vil ikke være i stand til at koble anhængeren af, medmindre låsen er slået fra.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy