Key Bike Lock lancerer nyt anti-tyveri cykellåsesystem

2023-10-08

Nøgle cykellås, en førende producent af cykellåse, har lanceret et nyt anti-tyveri cykellåsesystem designet til bedre at beskytte cyklisters cykler. Det nye låsesystem er resultatet af mange års forskning og udvikling og har avanceret teknologi, der gør det mere sikkert end tidligere cykellåse på markedet.


Faktisk anslår nogle undersøgelser, at så mange som 2 millioner cykler bliver stjålet hvert år alene i USA. For at bekæmpe disse tyverier har Key Bike Lock udviklet et låsesystem, der bruger avancerede algoritmer og unikke kombinationer til at gøre det praktisk talt umuligt for en tyv at bryde op.


Det nye låsesystem kommer med et manipulationssikkert hus og højstyrke stålkabel. Kablet er belagt med et slidstærkt polymermateriale, der gør det svært at skære eller save igennem. Låsekernen er forstærket med hærdet stål, hvilket gør den modstandsdygtig over for boring, plukning og stød, alle almindelige taktikker, der bruges af cykeltyve.


Det nye låsesystem har også et kompakt design, der gør det nemt at bære rundt under kørslen. Cyklister kan vælge mellem en række forskellige farver, der matcher deres cykler, og hvert låsesystem leveres med et sæt med to nøgler for ekstra bekvemmelighed.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy