Kan trolleylåsen bruges universelt?

2022-11-02




Mange bilejere kan godt lide at sætte en trailer op bag på deres biler, så de kan trække den forberedte trailer ud på vejen. Når ejeren kører hovedvognen ud og efterlader traileren et sted, er det nødvendigt at låse traileren. En måde er at låse trailerhovedet (hunhoved) på traileren. Det er ikke nemt for andre at samle traileren op og trække den væk, fordi de tog fejl af den. Formerne og specifikationerne af trailerhoveder (normalt hunhoveder) på forskellige trailere er dog forskellige. Deteksisterende trailerlåsebruges alle til en bestemt model og hunhovederne på trailerhoveder med samme eller meget lignende former, dimensioner og specifikationer.



På nuværende tidspunkt er det ikke fundet, at der ertrailerlåseder kan bruges af forskellige trailerhoveder på markedet. En eksisterende trailerlås er forsynet med en sædekrop, som er fast forbundet med en låsekugle. Låsekuglen placeres i den konkave del af trailerhovedet. Ydersiden af ​​trailerhovedet er dækket af et låsedæksel. Låsedækslet er hængslet med sædekroppen og kan låses i en bestemt vinkel for at låse trailerhovedet. Dog til trailerhoveder med forskellige specifikationer, f.ekstrailerlåsekan ikke være universel.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy