Fejring af nytårsdag

2023-01-21

Røde lanterner er hængt op, røde forårsfest-kupletter er skrevet, og røde Fu-karakterer er stukket op For at byde velkommen til 2023 nytårsdag afholdt vores fabrik nytårsdagsaktiviteter om morgenen den 16. januar.

Passioneret sangsang, varm dans, vidunderligt trylleshow og andre programmer på skift, i et stykke latter, blev stemningen skubbet til et klimaks, Et lyst smilende ansigt viser et varmt festivalbillede. der er også nogle sjove spil i mellemtiden. I aktiviteten med at spise kogte dumplings samles alle for at vise et smukt billede af familien.

Som afslutning på aktiviteten får alle en nytårsgavepakke, og de ansatte, der deltager i aktiviteten, fortæller, at de føler sig meget glade for at nyde de rige offentlige kulturaktiviteter på fabrikken. I det nye år håber ledelsen i virksomheden, at alle medarbejdere forenes som én, går videre og i fællesskab går det håbefulde 2023 i møde!


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy